BejelentésIpari ingatlanok bérbeadása
Akkor beszélhetünk jó üzletről, ha mindkét fél elégedett

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Cégcsoportunk évek óta  ipari ingatlanok bérbeadásával foglalkozik.

Ingatlanaink elsősorban, a kis és közepes kategóriába tartoznak.( A bérelhető ingatlanok adatait a következő oldalon részletezzük) 

Az ingatlanok általában külön elektromos mérőórával, és szociális helyiséggel rendelkeznek.

Többségük fűtött, de az ingatlanonkénti hőmennyiség, a vízfogyasztás és csatornahasználat nem mérhető, ezért azok területarányosan kerülnek felosztásra.

Rendelkezünk egy 1000m2-es ipari telekkel, mely alkalmas szabadtéri ipari tevékenység végzésére.A későbbiekben ide egy kb. 400m2-es csarnokot kívánunk felépíteni.Nem zárkózunk el egy hosszútávú bérlet esetén, közös építési konstrukciótól sem.

 

  

 

Az üzenőfal, szellemi értéket képviselő rendszer. Éppen ezért a felhasználóinak vállalniuk kell azokat az írott és íratlan szabályokat, amelyek a szolgáltatás ésszerű, és egymást nem sértő használatát szolgálják. A cél nem a felhasználás korlátozása, hanem a lehetőségek teljes körű és biztonságos kiaknázása. A fentiek érdekében az alábbiak figyelembevételét kérjük az üzenőfal használóitól: Tilos az üzenőfalon a jogellenes, önkényuralmi vagy erőszakra buzdító, szeméremsértő, megbotránkoztató, politikai vagy kereskedelmi célú, ill. a szerzői jogokat sértő anyagokat elhelyezni, az üzenőfalat ilyen anyagok forgalmazására használni. Tilos az üzenőfalról ilyen weboldalakra való linkelés is. Tilos az üzenőfalat mások munkájának hátráltatására használni. Tilos a szerzői jogokat sértő adatok, anyagok üzenőfalon történő tárolása. A szolgáltatás igénybevétele során a felhasználók nem adhatnak visszaélésre alkalmat adó információkat. Nem szabad sérteni az emberi méltóságot és figyelemmel kell lenni a társadalmilag általánosan elfogadott értékekre is. Tilos bárkit törvényellenes cselekmény elkövetésére bátorítani, bujtogatni, felhívni. Tilos bárkinek a magánéletét vagy a nyugalmát jogosulatlanul zavarni. Tilos az üzenőfal szolgáltatás zavartalan működését akadályozni a hálózat elemei felé irányuló szándékos támadásokkal, vagy a hálózat ésszerűtlen túlterhelésével. A honlap használóinak kötelessége, hogy a jelen szabályoknak ellentmondó tevékenységeket jelentse ügyvezetőnknek a zavartalan szolgáltatás érdekében. A fenti pontokat sértő esetekben a rendszer adminisztrátornak joga van a hálózatról azonnal és végérvényesen kitiltani a felhasználót. KFT.-nk ezennel kizárja mindennemű kártérítési és büntetőjogi felelősségét a szabályzattól eltérő használatból eredően. A szabályszegőt mindez nem mentesíti az esetleges egyéb felelősség alól. Reméljük, hogy a fentiek betartásával ügyfeleink számára minőségi szolgáltatást biztosíthatunk a jövőben.Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kovács József [ 2008-04-14 16:01 ]

Az ingatlanon végzett felújítások, beruházások beszámíthatók.-e a bérleti díjba?Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!